Adyen - AI Photobooth Vorige Klant

March 4, 2024

Share on LinkedIn
AI Photobooth Setup

In de bruisende wereld van evenementenplanning is de zoektocht naar innovatieve en boeiende entertainmentoplossingen eindeloos. WeSmile, een pionier in AI-gestuurde evenementendiensten, nam deze uitdaging onlangs rechtstreeks aan voor Adyen, een wereldwijd betalingsbedrijf, door hun evenemententhema "TechForest" om te zetten in een onvergetelijke ervaring met onze state-of-the-art AI Photobooth.

In het hart van deze samenwerking was er de wens om technologie met de natuur te versmelten, een meeslepende omgeving te creëren die niet alleen vermaakte maar ook inspireerde. Het TechForest-thema was een perfecte achtergrond om de geavanceerde mogelijkheden van onze AI Photobooth te demonstreren. Speciaal afgestemd op het evenement van Adyen, gebruikte de photobooth geavanceerde algoritmen voor beeldgeneratie om gasten te vervoeren naar een digitaal bos, waar technologie en de natuurlijke wereld in harmonie bestaan.

AI Photobooth WeSmile Guests Reaction

De AI Photobooth, een hoeksteen van WeSmile's innovatieve entertainmentdiensten, was meer dan alleen een fotostation. Het was een interactieve ervaring die gasten betrok bij het creëren van gepersonaliseerde, technologie-geïnspireerde bosscènes. Met slechts een klik konden aanwezigen zichzelf zien temidden van een weelderig, digitaal landschap, compleet met futuristische elementen die Adyen's visie van het naadloos samenvoegen van financiën en technologie weergalmden.

Deze samenwerking tussen WeSmile en Adyen benadrukt het transformatieve potentieel van het combineren van AI met creatieve evenemententhema's. Het succes van de op TechForest-geïnspireerde photobooth onderstreept onze toewijding aan het verleggen van de grenzen van traditioneel evenementenentertainment, door klanten en hun gasten niet alleen herinneringen te bieden, maar echt unieke ervaringen.

De AI Photobooth vertegenwoordigt de toekomst van evenementenentertainment, waar technologie zoals de onze kan worden aangepast om bij elk thema te passen, innovatieve, interactieve elementen te brengen die elke bijeenkomst verheffen. Terwijl WeSmile de grenzeloze mogelijkheden van AI in evenementendiensten blijft verkennen, blijven we toegewijd aan het creëren van momenten die niet alleen glimlachen vangen, maar ook de essentie van innovatie en betrokkenheid omvatten.

In de wereld van evenementenplanning is de toekomst hier, en het wordt aangedreven door AI. Met WeSmile en partners zoals Adyen, wonen we niet alleen evenementen bij; we stappen in nieuwe werelden, één photobooth tegelijk.

WeSmile AI Photobooth Printout
Unilever
Google
Group M
WPP
Frisse Blikken
DELL
Fontys
Topdesk
ASML
Adyen
Unilever
Google
Group M
WPP
Frisse Blikken
DELL
Fontys
Topdesk
ASML
Adyen

Trusted by companies and individuals with our smiles guarantee.

Great way to have a laugh and have a bit of banter. 

Koen Homan 

CRR, Adyen

This is THE BIGGEST INNOVATION FOR EVENTS in years. Nobody leaves this AI photobooth without a smile. I've seen it in action multiple times now, and I would definitely recommend it to every business or private event. It's a great way to impress your visitors and they go home with a memorable and unique gift.

Tim Deynen

Head of Labs EMEA, GroupM

Its fun, entertaining, creative and innovative. Its something Ive never seen before. Original. I love the themes, its out of the box, but also in the box (the photobooth setup)

Fabienne Houry

Channel Account Manager, Dell Technohogies

It’s great, very excited to see the possibilities of the A.I. images with this photobooth.

Jason Paige
American singer of OG Pokemon theme song

My testimonial is only one word: Phenomenal.

Clemens Rademakers
VMware Sales Specialist, Dell Technohogies

Loved the booth and I’m happy to have this day captured with AI. When pictures are in paper the moment feels more unique. So great job to the whole team of Wesmile

Diana

Software Engineer, Adyen

Lovely start-up,  great communications and they developed and interesting and fun concept. On the one hand, a fun and interactive booth to use for your event on the other hand, a great conversation starter about the utilisation of AI.

Jonathan Mostert

Projectmanager, Frisse Blikken

This experience was very original, it gives me a whole new feeling about   fun and creativity. If I were to simply put it in words, the photobooth has an outstanding and uniquely captivating ability for me and I think my team thinks the same too.

Fabrice Martin

Director IT, Altiore