Onver Ons

- Experience Top Quality Event Entertainment Service
- AI Powered Photobooth
- Smile Guarantee

We spread happiness.

German Flag

Gevestigd in de innovatieve stad Eindhoven, verspreiden we vreugde en glimlachen door evenementervaringen te innoveren met geavanceerde technologie en een begrip van de menselijke psychologie.

OUR VALUES
In de afgelopen jaren is er niet veel gebeurd in het veld van evenement- en entertainmentdiensten. In het verleden waren traditionele fotobooths een vast onderdeel van evenementen - deze statische, eendimensionale technologie voor het vastleggen van beelden werkt nog steeds, omdat het dient als een ervaring voor het vastleggen van herinneringen tijdens unieke evenementen. Echter, de marktdynamiek verandert. Twee belangrijke krachten drijven de markt vooruit.

Ten eerste, met alle technologieën en sociale media die ons sturen, groeit de vraag naar gepersonaliseerde ervaringen enorm. Mensen zoeken individualiteit en uniciteit; we willen ons uniek voelen, we willen ons anders en speciaal voelen. En wat dit betekent voor bedrijven en merken is: "Als je je doelgroep niet speciaal laat voelen, zullen ze jou niet herinneren, omdat er zoveel andere afleidingen zijn die hun naam onthouden, die ons speciaal laten voelen." Daarom zoeken bedrijven unieke betrokkenheidsstrategieën om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten op hun doelgroep.

Ten tweede, we bevinden ons allemaal in de technologische revolutie, mensen willen niet naar evenementen komen alleen als bijeenkomsten, ze willen het evenement verlaten met het gevoel onder de indruk te zijn van iets buitengewoons, iets dat ze niet ervaren of zien in het dagelijks leven.
Yap Yung Hui , Juliusz Dokrzewski
Left: Yap Yung Hui / Right: Juliusz Dokrzewski
Co-Founders

Our Team

Of course our AI photobooth made these!

Co-Founder
Yap Yung Hui

Co-Founder
Juliusz Dokrzewski

Lead Developer
Nikola Manoilov

Our Team

Of course our AI photobooth made these!

Co-Founder
Yap Yung Hui

Co-Founder
Juliusz Dokrzewski

Lead Developer
Nikola Manoilov

Got a question or want a free quote?

Thank you!
Your submission has been received.  Expect to hear from us within 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ELEVATING BRAND AWARENESS
SMILE GUARANTEED
A.I. Powered
BOOK US NOW
UNIQUE EXPERIENCE FOR YOUR EVENT
SMILE GUARANTEED
A.I. Powered
BOOK US NOW
MAXIMIZE YOUR BRAND ENGAGEMENT WITH YOUR GUESTS
SmileS guranteed
Book us now
UNIQUE EXPERIENCE FOR YOUR EVENT
MAXIMIZE YOUR EVENT ENGAGEMENT