DELL - AI Photobooth Vorige Klant

March 4, 2024

Share on LinkedIn

Dells Evenemententransformatie: Gasten onderdompelen in een wereld van innovatieve IT en futuristische technologie met WeSmile AI Photobooth

In een baanbrekend evenement dat een nieuwe standaard heeft gezet voor zakelijke bijeenkomsten, heeft Dell, in samenwerking met het baanbrekende evenementenservicebedrijf WeSmile, onlangs een onvergetelijke ervaring gehost die traditionele grenzen overschreed. Het evenemententhema, gericht op innovatieve IT en futuristische technologie, werd tot leven gebracht door een exclusieve AI Photobooth, ontworpen om gasten te transformeren in avatars van futuristische tech-persona's.

DELL AI Photobooth Printout Samples

Dit unieke concept was niet alleen een blijk van erkenning voor Dells leiderschap in de tech-industrie, maar ook een levendige demonstratie van hoe technologie meeslepende en boeiende ervaringen kan creëren. De AI Photobooth, aangedreven door geavanceerde beeldgeneratietechnologie, bood gasten de kans van hun leven om zichzelf te zien als pioniers van de toekomst van IT, compleet met digitale verbeteringen en futuristische technologische uitrusting.

De samenwerking tussen Dell en WeSmile toonde een vooruitstrevende benadering van evenementenentertainment, waarbij de werelden van technologie en creativiteit worden gemengd. De AI Photobooth diende als middelpunt, waarbij gasten werden getrokken in een interactieve verkenning van hun door technologie geïnfuseerde alter ego's. Dit ging niet alleen over het vastleggen van momenten; het ging over het ervaren van een visie op de toekomst, waar technologie en menselijk potentieel samensmelten om nieuwe mogelijkheden te ontgrendelen.

Dells toewijding aan innovatie werd weerspiegeld in elk aspect van het evenement, waarbij de AI Photobooth een tastbare verbinding bood tussen de gasten en de transformerende kracht van technologie. Het was een bevestiging van Dells rol in het vormgeven van de toekomst van IT, waarbij deelnemers werden uitgenodigd om zichzelf te zien als onderdeel van deze spannende reis.

Het succes van dit evenement onderstreept het onbegrensde potentieel van het combineren van AI met creatieve concepten om de betrokkenheid bij evenementen te vergroten. Het benadrukt ook de expertise van WeSmile in het benutten van technologie om unieke ervaringen te creëren die resoneren met het thema en de doelen van het evenement.

Terwijl we naar de toekomst kijken, dient de samenwerking tussen Dell en WeSmile als een schitterend voorbeeld van hoe technologie kan worden ingezet om niet alleen te entertainen maar ook te inspireren. In een wereld waar innovatie de sleutel is tot vooruitgang, herinneren ervaringen zoals deze ons aan de kracht van technologie om onze percepties te transformeren en ons aan te moedigen om de eindeloze mogelijkheden die voor ons liggen, voor te stellen.

AI Photobooth Guest Reaction

Met evenementen zoals deze bevestigt Dell zijn positie in de voorhoede van technologische innovatie, en inspireert het gasten om de toekomst met opwinding en verwachting te omarmen. WeSmile is trots om een klant als Dell Technologies in dit avontuur te hebben, de grenzen van evenementenentertainment verleggend en nieuwe normen stellend voor wat mogelijk is wanneer technologie creativiteit ontmoet.

WeSmile AI Photobooth Setup at DELL, Belgium

Unilever
Google
Group M
WPP
Frisse Blikken
DELL
Fontys
Topdesk
ASML
Adyen
Unilever
Google
Group M
WPP
Frisse Blikken
DELL
Fontys
Topdesk
ASML
Adyen

Trusted by companies and individuals with our smiles guarantee.

Great way to have a laugh and have a bit of banter. 

Koen Homan 

CRR, Adyen

This is THE BIGGEST INNOVATION FOR EVENTS in years. Nobody leaves this AI photobooth without a smile. I've seen it in action multiple times now, and I would definitely recommend it to every business or private event. It's a great way to impress your visitors and they go home with a memorable and unique gift.

Tim Deynen

Head of Labs EMEA, GroupM

Its fun, entertaining, creative and innovative. Its something Ive never seen before. Original. I love the themes, its out of the box, but also in the box (the photobooth setup)

Fabienne Houry

Channel Account Manager, Dell Technohogies

It’s great, very excited to see the possibilities of the A.I. images with this photobooth.

Jason Paige
American singer of OG Pokemon theme song

My testimonial is only one word: Phenomenal.

Clemens Rademakers
VMware Sales Specialist, Dell Technohogies

Loved the booth and I’m happy to have this day captured with AI. When pictures are in paper the moment feels more unique. So great job to the whole team of Wesmile

Diana

Software Engineer, Adyen

Lovely start-up,  great communications and they developed and interesting and fun concept. On the one hand, a fun and interactive booth to use for your event on the other hand, a great conversation starter about the utilisation of AI.

Jonathan Mostert

Projectmanager, Frisse Blikken

This experience was very original, it gives me a whole new feeling about   fun and creativity. If I were to simply put it in words, the photobooth has an outstanding and uniquely captivating ability for me and I think my team thinks the same too.

Fabrice Martin

Director IT, Altiore